Onze partner


Al onze producten zijn handgemaakt door de vrouwen van de Tumi Ghana Foundation in Kumasi. Als je een product koopt help je de vrouwen om financieel onafhankelijk te worden zodat ze voor zichzelf en hun kinderen kunnen zorgen. 
 

Tumi Ghana is een non-profit organisatie in Kumasi – Ghana met de visie dat het creëren van banen waardevoller is dan het geven van financiële hulp.

Daarom worden jonge vrouwen opgeleid tot naaisters en ontwerpsters in het Women Empowerment Centre. Klik hier om meer te leren over deze stichting. 

Om de vrouwen van Tumi Ghana te helpen aan een financieel onafhankelijk leven, verkopen wij hun handgemaakte producten. Op die manier hebben zij de zekerheid van een inkomen, en kan Tumi Ghana nieuwe vrouwen in Kumasi blijven opleiden. Met jouw aankoop maak je de cirkel dus rond!

Maame Tumi wordt volledig gerund door vrijwilligers. Iedere euro die we niet kwijt zijn aan verkoopkosten (zoals verpakking, verzending & marketing) gaat rechtstreeks naar Tumi Ghana. Dankzij Maame Tumi en het hostel dat op hetzelfde terrein staat als het Women Empowerment Centre, is het project volledig zelfvoorzienend. 

Wil je meer weten over de stichting? Neem gerust contact met ons op, we laten je graag meer zien!